Garden Bunny
Hogyan tudok vásárolni?

Vásárlás menete:
A vásárlás menete pár egyszerű lépésből áll. A weboldalon kinézed melyik nyuszi szimpatikus. Ha sikerült választani a sok cukiság közül a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén felveszed velünk a kapcsolatot.
Előre egyeztetett időpontban már el is tudsz jönni a nyusziért.  

Mit jelentenek a jelölések?

SZABAD- még nincs gazdim
ÉRDEKLŐDÉS ALATT! - 3 napig tartjuk az érdeklődőnek
FOGLALT- Már van gazdim, 50 % előleg kifizetve!

Mikor vihetem el a nyuszit?

  A kis nyuszikat alomlétszámtól függően 6 -8 hetes korban lehet hazavinni származási lappal, az általam etetett táppal és egy pár oldalas tartási tanáccsal is ellátok mindenkit.
Ez legfőképp a kezdő nyuszitartók számára hasznos!  

Szobatiszták?

Alom wc-re járnak kis és nagy dolgukat végezni, ezért mire gazdihoz kerülnek, már ügyesen el sajátítják a wc használatát.

Mi a foglalás menete?

Az általam tenyésztett nyuszikat lefoglalhatod e-mailben, telefonon, vagy a Facebook oldalamon. A foglalásban legyen benne a leendő gazdi neve, elérhetősége, telefonszáma, a nyuszi színe, neme, és fajtája. 
Amennyiben sikerült választanod, arra buzdítalak, hogy gyere el és barátkozz meg a nyuszival. Megnézni őket személyesen, először 3 -4 hetesen érdemes megtekinteni, ekkor már szépen látszik a nyuszi színe, és a neme is biztosan tudható. A kis nyuszit 8 hetesen tudod otthonodba vinni. 
Érdeklődés és esetleges foglalási szándék esetén 3 napig tartom a nyuszit előjegyzésben! 
Foglalást akkor tekintem véglegesnek, ha a nyúl vételárának fele utalásra került, vagy az első látogatáskor is kifizetésre kerül. Utalás esetén elektronikus számlát, készpénzes fizetés esetén nyugtát kap a gazdi az előlegről. A foglalást csak az előleg megfizetésével tudom tartani. 18 éves kor alatti érdeklődőnél, foglalás előtt szülői megerősítés is szükséges 
Az előleg banki utalása előtt, kérem megadni a pontos számlázási nevet, címet az elektronikus előlegszámla elkészítéséhez. Valamint az érvényes és pontos email címet is, ahová a számla elküldésre kerül.

És mégis mennyibe kerül ez nekem?

2020. November 1.-től a kis nyuszik árai: 
• Törpe kosorrú (lógó fülű) 15.000 Ft 
• Színes törpe (álló fülű) 15.000 Ft 
Az eladó, bírált felnőtt tenyészállatok ára minőségüktől függően egyedi és változó! 
A kombinált oltás ára (Pestorin Mormyx) 2021-ben 5.000 Ft, amelyet a vételár nem tartalmaz! A nyuszik igény szerint még tenyészetünkben megkaphatják első kombinált oltásukat állatorvos által, oltási könyvvel mellékelve. 
Tenyészetünk SZÁMLAKÉPES! 
Amennyiben személyesen készpénzben történik a fizetés, kérem előre közölni a számlaigényüket. Utalás esetén a nyuszi elszállítása előtti napon megküldöm a végszámlát. Ha nincs számla igény, vásárláskor kézpénzes nyugta kerül átadásra.